Massage

Massages


Bij Qiriki werken we met 3 verschillende massage therapeuten

Tania

Tania:

holistisch massagetherapeute, reiki therapeute en voetreflexologe,
docente massages bij Syntrapxl

Evy:

voetreflex specialiste

Evy
Joyce

Joyce

ontspanningsmassage-therapeute, triggerpoint specialiste, sportmasseuse


Door mijn jarenlange ervaring in de verzorgingssector, heb ik geleerd wat het echte lichaamswerk betekent. Door deze ervaring en mijn eigen hooggevoeligheid ben ik me gaan verdiepen in verschillende massagetechnieken. Dit heeft me geleid naar een intuïtieve vorm van massage. Elke aanraking en elk gevoel leidt me naar de juiste technieken, waardoor ik telkens weer een andere vorm van massage geef. Volledige ontspanning van lichaam en geest staan centraal in mijn werk. Ik voel wat er nodig is en volg mijn handen. Deze massagevorm maakt het mogelijk om lichaam en geest als één geheel te aanschouwen. Op deze manier kan ik blokkades opsporen, verlichten zelfs verhelpen. Het is best mogelijk dat er emoties loskomen. Deze geef ik uiteraard extra zorg en aandacht. Energieën komen vrij en die zal ik daar waar nodig is verbinden.
Hierdoor wordt het uw speciaal moment van totale overgave en relaxatie!


Waarom massage met warme en essentiële oliën?

De aanvang van een massage is één van de belangrijkste momenten in de therapie. De manier van aanraken, de ademhaling en het aanbrengen van de olie geeft een grote invloed op het verdere verloop van de massage. Warme olie neemt makkelijker de lichaamstemperatuur over en zorgt ervoor dat de spieren niet opschrikken. Biologische draagolie voorkomt bovendien allergische reacties van de huid. Een goede biologische draagolie is zeer belangrijk en voorkomt bovendien allergische reacties van de huid.


Bij aanvang van de massage kiezen we voor één of meerdere soorten aromatherapie. Dit hangt af van het moment maar zeker ook van uw wens of voorkeur. Essentiële oliën zorgen ervoor dat de draagolie beter in de huid dringt. Dit zal de massage nog aangenamer maken. De olie zal stimulerend of relaxerend werken daar waar nodig is. Deze aromatherapie zal extra inwerken op de zenuwbanen, meridianen en de verschillende reflexzones over het lichaam.

Een goed gekozen aroma zal vooral uw lichaam en geest volledig ontspannen!Verloop van de behandeling:

Elke massage begint met een kort kennismakingsgesprek. Dan volgt de massage van ongeveer 55 min. Daar waar nodig geef ik extra aandacht en aanraking. De ademhaling is ook belangrijk en wordt gedurende de hele massage gevolgd. We besluiten de massage met een rustmoment en een korte bespreking over de gewaarwording.


Het is best mogelijk dat er na de behandeling misselijkheid of zware vermoeidheid optreedt. Dit is een heel normaal verschijnsel! Tijdens de behandeling komt het natuurlijk genezingsproces van het lichaam in actie en komen de afvalstoffen vrij. Dan is het een kwestie van naar het lichaam te luisteren.

Meestal verdwijnen deze klachten na een aantal massages vanzelf.Prijs:

Holistische/ energetische lichaamsmassage/ ontspanningsmassage

Volledig lichaam +-60min € 65,00
Rug-nek +-30min € 40,00
Voeten-benen +-30min € 40,00
Hoofd- en gezichtsmassage +-30min € 40,00
     

Quick Fix Trigger Reset
Een triggerpoint massage welke op snelle manier je vastzittende spierknopen losmaakt

30min € 40,00

Quick Fix abonnement 3 weken *1/ week
Triggerpoint Reset in combinatie met massage +-30 min behandeling

3 weken kuur € 109,00
Slow Fix abonnement 5 weken *1/ week
Triggerpoint Reset in combinatie met massage +- 30 min behandeling
5 weken kuur € 178,00
 
 

PRIVE workshop partnermassage

Prijs op aanvraag

Enkele afspraken:

  • Voor het behoud van de optimale hygiëne van mijn praktijk, vraag ik iedereen om een warme douche te nemen voor elke massage. Daar genieten ook meteen de spieren van!
  • Elke vorm van aanraking en massage is anders, wij luisteren heel graag naar uw wensen.